Jaarboek VVE

Het achtste nummer  van het Jaarboek van de VVE is uitgebracht en het bevat weer een aantal interessante artikelen over uiteenlopende onderwerpen en culturen, het telt 100 pagina’s!

Het jaarboek is via het secretariaat te bestellen à €15,00 inclusief verzending binnen Nederland. Het email-adres van het secretariaat vindt u onder ‘Contact’.

Leden van de Vereniging Vrienden Etnografica ontvangen onder andere het Jaarboek. Eén van de artikelen in het Jaarboek 2020 is het verhaal over de kris van de Javaanse prins Diponegoro.

Wordt nu lid voor 2021 dan ontvangt u een voorgaand jaarboek cadeau, u betaalt alleen de verzendkosten. Wilt u meer weten, neem dan contact op met secretarisvvetnografica@gmail.com

artikel:   David van Duuren_De kris van Diponegoro_Jaarboek 8

artikel:   Arnold Wentholt: Een zee van eilanden. Jaarboek 8