VVE

De Vereniging Vrienden Etnografica

De VVE is een vereniging van mensen die geïnteresseerd zijn in etnografica. De VVE stelt kennisuitwisseling van de materiële culturen van Afrika, Indonesië en Melanesië ten doel. Zij doet dit door voor leden een aantrekkelijk jaarprogramma samen te stellen:
– Het organiseren van workshops. Daarbij wordt aan de hand van voorwerpen door leden of andere deskundigen gesproken over gebruik, ouderdom en esthetiek.
– Bezoek aan tentoonstellingen en beurzen o.l.v. een gids.
– (Huis)bezoek bij leden en niet-leden.
– Organiseren van groepsreizen naar evenementen in binnen- en buitenland.

Deze website is bedoeld als informatiebron voor de leden van de VVE. Het forum biedt de leden de mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen over zaken die etnografica uit Afrika, Indonesië en Melanesië betreffen. De informatie komt van VVE leden zelf, of uit het brede veld waarin de VVE zich beweegt. De site kan alleen actueel blijven, als alle belanghebbenden en andere geïnteresseerden hieraan meewerken. Heeft u informatie die voor de VVE van belang is? Meldt het onze webmasters! Zie ‘contact’ in de menubalk rechts bovenin.

Deze website is bedoeld voor de leden van de VVE. Met hun enthousiasme, informatie en lidmaatschap wordt de site onderhouden en kunnen andere activiteiten ontplooid worden. Om die reden is een deel van deze site alleen voor leden beschikbaar. Heeft u interesse in etnografica, maar u bent nog geen lid? Verrijk uzelf en wordt lid! Samen beleven we meer genoegen aan onze boeiende hobby en kunnen we dit interessante kennisgebied verder uitbouwen.