Lidmaatschap / membership

Wilt u lid worden van de Vereniging Vrienden Etnografica? Voor de prijs hoeft U het niet te laten. U kunt dan deelnemen aan de activiteiten van de VVE. Bovendien heeft u toegang tot de gesloten delen van de website, waardoor u op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen in de wereld van de etnografica.

Wilt u lid worden? Neem dan contact op met de secretaris:

Do you want to be a member of the Association of Friends of Ethnografic Arts? The membership fee should not be an obstacle. As a member, you can participate in the activities of the Association. Also, you will have access to the ‘members-only’ sections of the website, and, thereby, you will be well-informed of current developments in the world of ethnographic arts.

Would you like to join? Please contact the secretary:

Mrs. Trudy van Dinter-Bons,
gebons@planet.nl

De contributie van € 50,= per jaar kunt u op overmaken op / The contribution of 50 per year you can transfer by: NL32ABNA0437735958
tnv Vereniging Vrienden van Etnografica, Nuenen

Leden in het buitenland moeten deze codenummers aan hun acceptgiro toevoegen / Members abroad need to add these numbers to their giro:

BIC: ABNANL2A
IBAN: NL32ABNA0437735958

Heeft u vragen over de betaling? Neem dan contact op met secretaris / If you have questions about the payment? Please contact the secretary:  Mrs. Trudy van Dinter-Bons.